Nes mě loďko

Nes mě loďko

Anotace: Věčná otázka pro ty co hledají sebe a svůj cíl co jím má být a není vlastně cesta tím cíle? ,,Já jsem cesta, pravda, život"

Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.

Nes mě loďko,
nes mě k mému Já,
ať poznám Kdo vlastně jsem,
co můj cíl,
kdo čeká na můj čin,
po proudu poneseš mě vpřed,
a až dorazíme v nekonečný oceán
a já poznám jaký osud mě byl dán,
rozzářím se jako hvězdička
a nebo klesnu jako kotvička
poznat hlubinu
v její krutosti i kráse
a díky tomu zamířím ke spáse
která trpělivě čeká.
Autor Lady L, 24.02.2009
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta Hl., Kubino 2, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí