masopust

masopust

Anotace: ...

Za zvuku fafrnochu
ti hoši opentlení
prochází rozedněním
...v halasným veselí

Přes litry slivovice
táhnou do vesnice
v sněhokrustu
vstříc masopustu

Čepice s růžičkama
fajfky za rtem
ze škrpál čouhá sláma
a na špicích halaparten
tanga rudý vlajou
k tomu hudbu hrajou

Masopust,masopust
taky spousty zpitých úst
v hejnu hlučně táhnou k mlejnu
na kvasnicovou třináctku
a devět vodek na tácku.
Autor zenge, 24.02.2009
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasr. romantik, raďo, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí