toulka myslí

toulka myslí

Anotace: ... snad potěší Tvé srdce

Jsa oddán Tvému dotyku
Myšlenkou hřeším znovu
Marně bráním se pocitu
Chtění být zase spolu

Tomu lze bránit se těžce
Před očima obraz kmitá
Skoro ani věřit se nechce
Ze jenom jiný smí tam

Obranu tedy zruším
Úplně poddám se snům
Vždyť na nic ji suším
Přenechám vládu snům

Tak zachovám si vzpomínku
Co jas slunce má
Na Tvou lásky jeskyňku
Snad též vzpomíná...
Autor certsest, 24.02.2009
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, Tacca, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mokré sny,
ajajajáj
... :)

24.02.2009 22:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba

hezke...

24.02.2009 20:58:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí