Úzkostěnný...

Úzkostěnný...

Anotace: ...tesknění ..

za horizontem defilují
úzkostěnný tesknění

ty mlčíš
až na kraj světa!
a tak se ptám zbytků února
co bude dál?

/-ty mlčíš.../

bezvěká propast nejnespavějších nocí
ukrádá mé naděje

neodvratně stéká
po stěnách...
...po schodech...
dolů do pryč..
.

řekni, že to není pravda
že jsou to jen polokocoviny polozbitých citů
co s první střechou Červenýho města zase zmizí
.

kurňa, za měsíc...

-a ty ale
stále
MLČÍŠ!!

mlčíš...
.
.
co je tu špatně?
Autor fialová, 24.02.2009
Přečteno 262x
Tipy 15
Poslední tipující: adida, Holis, jedam, Kubino 2, NikitaNikaT., Vlk v rouše, Kapka, enigman, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silně působivé

24.02.2009 23:32:00 | Kubino 2

Opravdu zajímavý obsah, ale myšlenkový... člověk se pozastaví.

24.02.2009 21:37:00 | NikitaNikaT.

že mlčí...

24.02.2009 20:43:00 | enigman

Jo, zanechala dobrý dojem.

24.02.2009 20:41:00 | labuť

...zajímavě pojatý obsah ST

24.02.2009 20:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí