Vykasme si rukávy !

Vykasme si rukávy !

Anotace: Špatný systém

Vykasme si rukávy !

Vykasme si rukávy
Ulehněme do trávy
Budeme odpočívat,
Sílu nabírat!

Budeme potřebovat
Velkou sílu
Zítra přiložíme
Ruku k dílu!

Budeme přepisovat dějiny
Palacký neplatí!
Kdo jiný
Zapaltí!

Dneska i pro budoucno
Bude platit soudnost!
Ale s darebáky
Na ty jsme krátký…

Všichni tuneláři
Kráčí v čele!
Na ně nikdo nemá
To křičím vřele!

Jen v Česku
To možný je!
Ale ruka ruku
Myje!
Autor v.hercik, 24.02.2009
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí