Děvčátko v tramvaji

Děvčátko v tramvaji

Anotace: o děvčátku v tramvaji

Co asi stalo se děvčátku v tramvaji?
Co znamená slza na víčka okraji?
Co za duše trosky, rozvaliny
skrývá kapka slané kapaliny?
V úkrytu sedačky polstrované,
nohama na zemi nedosáhne.
Dívá se z okna, nic však nevidí.
Daleko od všeho, daleko od lidí.

Kam asi dospěje
dívenka z tramvaje?
Autor al.frash, 09.10.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vida, dobrá všímavost...

10.10.2005 10:54:00 | Krtica

Moc dobrý. Líbí :)

09.10.2005 21:00:00 | Euka

Hm, pěkná.

09.10.2005 17:37:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí