Svatostánek

Svatostánek

Anotace: I ateista může mít svůj svatostánek...

Mám k tobě blíž,
můj boží svatostánku.
Jsi můj azyl, má skrýš,
ty mě znáš a ty víš
o mých slabých místech.

Život se mnou je kříž,
má však i světlou stránku -
buď ji hned v začátku zříš,
nebo ji neobjevíš -
ale jedno je jisté:

Můj plamen neuhasíš,
však často mám na kahánku.
A to si, můj bože, piš -
já nejsem z těch, co se spíš
bojí stát na jednom místě.
Autor milancholik, 24.02.2009
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, Markéta Hl., labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí