Jen tak

Jen tak

Anotace: ..

Někdy jen tak hledím
něco že vyplodím
že bych namaloval Krista
jak maká někde na zahradě
kdoví jestli někdy makal
já musel makat, sice zatím
ještě né moc ale viděli mě,
přemýšlím že bych ho namaloval
jak svařuje, nebo někde
u míchačky s lopatou,
prý rozdal ryby z jednoho
koše pro celou dědinu.
Ted mě napadá, proto
asi já svařuju a dělám
u míchačky, protože to
neumím s rybama.
Někdy jen tak hledím
něco že vyplodím,
že bych namaloval Sidhártu
jak někde souloží,
kdoví jestli někdy souložil,
já souložil,sice zatím ještě
ne moc ale viděli mě.
Že bych ho namaloval
jak se vlní v houštině
jak to mydlí ženě do dyně.
Někdy jen tak hledím
něco že vyplodím,
obrázky pro děti vytvořím.
Hm radši si jdu koupit rybu
Autor raďo, 25.02.2009
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Unyle Pěl, zenge, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima

02.08.2009 12:26:00 | BERYL.K

jsi v oblíbených!

05.04.2009 22:28:00 | zenge

Pěknýýý! Hezky si vyplodil, ale pro děti to asi není. Rybu bych si dala, ty raděj maluj dál. Svařovat a míchat, to taky není špatný. Asi moc kecám, tak du na další.

28.02.2009 02:01:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí