Více času mít...

Více času mít...

Ty hvězdy na nebi tak krásně svítí,
jsou krásnější než hřbitovní kvítí.

Už se zase rozednívá,
já tu stojím nad tvým hrobem,
ptáček nad mou hlavou zpívá,
kéž bych stihla říct ti sbohem…
Autor Margaritta Nunwier, 09.10.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A život neposkytl ten čas...

10.10.2005 10:47:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí