Smutně skutečná

Smutně skutečná

Anotace: patnáct let stará básnička

Tak tady seš
holka nevděčná
a směješ se
smutně skutečná
a ptáš se jak se mám
a jestli si vzpomínám
divíš se že nic neříkám
ta láska byla křehká
jak křídla labutí
a zářivá jak letní sny
teď je pryč
kvůli tobě
/březen 1994/
Autor Ondřej Zlámal, 25.02.2009
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: pavlis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí