Nevidím růži...

Nevidím růži...

Anotace: ...

Nevidím růži v tvém těle,
nevidím,co vidět chtěl,
jen zkousnuté slovíčko celé,
na půlky dvou mletých těl.

Neslyším teplo v tvém hlase,
neroztál včerejší led,
ubylo něhy nám v pase,
neslyším růst včelí med.

Necítím písně ty z nebe,
víš co,tak přestaňme hned,
hladit se navzájem sebe,
když cizí nám ruce už sved.
Autor Zdenek, 25.02.2009
Přečteno 238x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, NikitaNikaT., fab four, Kubino 2, Tacca, Doradan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásné básně...

22.03.2009 10:15:00 | Quigleika

Dobře se mi četlá, báseň je pro mne myšlenková.

27.02.2009 22:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí