V pasti

V pasti

Anotace: Slabší kousek

Sbírka: Básničky obyčejného člověka

Jsem ve tvé pasti

Uzavřená v pasti tvých hnědých očí.
Pokaždé znovu se to vrací.
Proč když vidím tvé oči se se mnou svět točí?
Ta síla toho citu se nevytrácí.

Znovu a zas propadám nadějím planým.
Snažím se záminku si najít.
Nenechat spadnout slzám slaným.
Kam daleko až jsem schopná zajít?

Když slyším z dálky tvůj smích.
Úsměv na tváři se usadí.
Vím že myslet na tebe je hřích.
Ale mé srdce a city mě nezradí.

Utlačovaný cit k tobě se snažím udusit?
Ba ne, nechávám ho klíčit dál.
Je silný a jen já vím jak ho probudit.
Sním sen, co každý romantik si zažít přál.

Možná propadám zbytečné lásce k člověku vzdálenému.
A co, vždyť každý jsme nějaký.
Než padnu do náruče tomu pravému, tobě podobnému.
Snít si můžu sen ledajaký.

Nechte mě na obláčku se vznášet a smát.
Vím jak to dopadne, ale je mi to fuk.
Pak budu zase jak zrazená lkát.
A ty budeš pro mě ten nejhorší kluk.
Autor Moniska, 25.02.2009
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí