Meziprostor

Meziprostor

Anotace: ..kde to jsem?

Ztrácím půdu pod sebou,
vznáším se kamsi vzhůru,
den zaměněn byl s tmou
a ja měním se v noční můru.

Křídla temná, poseta prachem
a hrdlo trýznivě sevřeno strachem..

Otvírám oči, hledím kolem sebe,
kam se jenom podělo,
to krásné modré nebe?

Snažím se to pochopit,
popsat v jedné větě,
proč jen mám ten pocit,
že létám v jiném světě?!

Stal jsem se vězněm vlastní hlavy,
zažívám nepoznané podivné stavy.

Slova pro to nenacházím
a hledal bych je marně,
stav jiný než po stu vín,
jiný než tonout na plovárně..

Prodírám se dál hustou nocí,
obklopen vůkol magickou mocí,
mířím tam, kde uzřel jsem svit,
který snad nechá mě to celé pochopit..

..co se to děje a kde to jsem??
Cožpak to byl jen podivný sen?

Za okny slunce a modrá obloha,
zážitek či sen,
tak co to bylo, pro Boha?!

Protírám oči a cítím známý pach,
pak stačil mi jeden pohled,
bych zde uviděl onen z křídel temný prach..
Autor Mystique, 25.02.2009
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: Isobel, kikis, jedam, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to... pěkný, fakt.=) Obdivuju každýho, kdo napíše báseň.

01.03.2009 10:50:00 | meladee

Vítej mezi modrásky, nováčku...hned jsi se u mě hezky zapsal, dávám Ti supertip!

26.02.2009 20:20:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí