Vnitřní schránka

Vnitřní schránka

Anotace: ...

Každý z nás je schránka života,schránka mnoha cest,tajemství,lásek a překvapení.Muže být na povrchu jemná,čistotná a upravená ovšem to uvnitř je nejdůležitější,to co mnoho lidí nevidí.Nemůžeš kritizovat člověka ,když mu nevidíš dovnitř a když ho pořádně ani neznáš.Často si myslíváme ,že se známe skrz na skrz ,ale ve skutečnosti jsme tu pravou schránku nikdy neotevřeli.Podívej se někdy na své blízké a polož si otázku:Co je pro něho asi to nejdůležitější v životě?Dokážeš si bez přemýšlení odpovědět?Nebo hodiny bloumáš?Vidíš tu skutečnou pravdu?Neschovávej se ve stínu lži,protože slunce dříve či později stejně vysvitne.Dívej se lidem do očí a vždy buď sám sebou ,protože to jsi ty!
Autor Lukika, 09.10.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to rozhodně zajímavý, ale básnička to nejni. Souhlasim s Krticou, že by to potřebovalo šoupnout do úvah :)))

20.10.2005 19:01:00 | Králík

Luki, tohle je moc dobré, sice to chtělo vřadit mezi úvahy, ale myšlenka je skvělá!

10.10.2005 09:53:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí