Něžně, hladce, tiše

Něžně, hladce, tiše

Anotace: ...

Utichla bouře mého oceánu
Valící svoje přílivy přes břehy mojí duše
Nezkrotnou silou tryskajíc z mé hlubiny
A zase klidní hladinu, něžně, hladce, tiše

Už klesám ke dnu svého oceánu
Zčeřené dno přemlouvám zase k čistotě
Mapuji jeho hory, jeho roviny
A zase vyzývám je k pokoře a k prostotě

Neznám už jméno svého oceánu
Změnil svou barvu, vůni, chuť i proud
A vlny jinak se teď čeří do pěny
A zase hledám, kam se ztratil ten můj bloud

Teď pouštím loď na pouť po oceánu
Kde po bouři už zmizel její a můj strach
A do svých plachet chytám ozvěny
Ve své duši loď houpu na vlnách
Autor M22RainBird, 25.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...není to brzy v 23

25.02.2009 23:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí