Nevděčná chátra

Nevděčná chátra

Anotace: "!"

Prvenství jsem dávno vzdala
Tvou vášeň, modlu objímala
Fyzice tě odevzdala
Růže s láskou přijímala
Trpělivosti své děkovala
Tvým hlasem plakala

Chorobně žárlivá nyní mlčím
Už nebojuji - není s kým
Došla slova tak neprosím
probuzena ze sna sním
vzpomínám a trpím

Házím si klacky pod nohy
pálí mě pomluv hořící stohy
Ty řešíš své divné úlohy
Bez ocenení mé opory
přehráváš mi horory
nepovedená story
("?")
Autor F50.8, 25.02.2009
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, enigman, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sorry

17.03.2009 02:17:00 | blue

...líbí se mi i ten konec do ztracena

25.02.2009 23:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí