mejlem

mejlem

Anotace: tento e-mail nemá žádný předmět

.

dnes v noci jsem se vzbudil
když slza do hrocha ukápla mi
chtěl jsem ti říct, že ...
(mejlem)
ale odepsala bys, že ...
a v příloze poslala traverzu
o kterou praštím se do kebule
s přáním brzkého rozsvícení

jsou čtyři ráno
já nemám rozum
ani teď

.
Autor Michal Kvido, 26.02.2009
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: Marfuša, Lenni, HarryHH, maena, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mý neklidný spaní ti nezabrání
beze mě klidně usínat.

Jsem na to sám,
s náladou na posrání
myšlenky k zblití vytírat ...

08.04.2009 15:49:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí