Umět tak kouzlit

Umět tak kouzlit

Anotace: ..nebylo by to pak mnohem lepší..:-D

Proutkem mávnout
Úsměv vykouzlit
To musím zvládnout,
Najít způsob jak tě potěšit.

Umět tak kouzlit,
Vytvořím pro nás ráj
Kde nebude podzim, zima,
Stále jen máj.

Splním každé tvé přání
To včerejší i to ranní
Udělám vše pro to,
Aby ses opět smál

Za svého přítele mě bral..
..už napořád….
Autor Štířice, 26.02.2009
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: nejsembásník, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kouzlíš, kouzlím, kouzlíme, nebo se aspoň snažíme ... Pěkná básnička.

26.02.2009 17:07:00 | Kapka

Myslím, že kouzlit umíš...tak se neboj a do toho! .o))

26.02.2009 16:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí