Emiráty

Emiráty

Anotace: ,,

Jsem z Štětí
a k radosti mi chybí,,s,,
když doplníš tak pochopíš...

Jsem z Štětí
pln smůly
v žití půli
hrb muly
..to molekuly
z kulí taty
zbloudili as mezi vraty

Byl bych se měl
kdyby ty kule
znaly Emiráty
a pole plný nafty
ty vole až mám afty
když vzpomenu si
na výnosy

Ty naše nosy
za ranní rosy
nesly by se jako bossy
byl bych asi šejk
náruživej bejk
měl bych harém
holky s hárem
dole holý
plný stoly
dobrejch žrádel
zlato z madel
třpytilo by
do tý naší
chudý doby.
Autor zenge, 26.02.2009
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, raďo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí