Anděl bez křídel

Anděl bez křídel

Anotace: ...

Půlnočním městem procházím se
Myšlenka žalostná mě zarděla
Pomalu a jistě po okenní římse
Hledám tu bez křídel Anděla

Tiché mé do nebe volání
Plynoucí kolem hejna Havranů
Všem kolem strach teď nahání
Kvůli němu snad i žít přestanu

Mělo to být potrestání
Slané střepy do očí mi kdosi dal
Snad Bůh mě kárá bez ustání
Za to, že jsem kdy miloval

„Svojí volám dávnou lásku
Její nit života se přetrhla
Nádhernou modrookou krásku
Jen aby mě ještě spatřila!“

Jdu zpět domů, nechci smrt
Slova má jsou tak zmatečná
V kalendáři další den jsem škrt’
Bez Tebe mi láska je zbytečná

Uléhám na kutě, smím-li si přát
Další sen s Tebou nechám si zdát
A na naší noc ve dvou zavzpomínat..
Autor Morion, 26.02.2009
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, kikis, B.a.r.b.a.r, Holis, bez nápadu na přezdívku..., Iwushak..., labuť, Spadlá z nebe, JR, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

02.07.2009 00:24:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí