Sebevražda v bílém

Sebevražda v bílém

Anotace: Pohřešují, jsme narozeni pro zardoušení, ..V tomto životě, v pokušení, staré švy odstranit, vyrvat srdce z těla. Za cákání krve, za anděla!

Jsou párání kůže, v duši skrz
za cachtání krve, za schnutí slz
Rdousí!!!! Rvou srdce z těla!!!
ZPÍVAJÍ: "Drhnutí temnot za anděla.."

Potřebují pro naše životy
Hledají pro naše bytí
Jak bolavé tóny, tupé noty
Milované své špíny mytí

Staré švy odstranit! Vyrvat srdce z těla!
Za cákání krve, neslyšíš schnutí slz!
Drhnutí temnoty, to si snad chtěla?
Jsou párání kůže, přes duši skrz..
Autor Trophy, 26.02.2009
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí