Pochody myšlenek

Pochody myšlenek

Anotace: Ani jsem tím nic moc nechtěla vyjádřit.Jen to ,co vnímám

Pochody myšlenek

Když slunce zachází

k večeru se sklání

já upadám v myšlenkách

o životě zdání

Nemám ani potuchy

jak vypadat skvost má

ikdyž vše se zdá

tak jednoduché

či bez duché....

Jako by ani hvězdy nezářily

jakoby tančící oblak byly

lidé, co kolem prochází

lidé ,potýkající se s nesnází

Přirodní živel

láva žhavá

uhlem pokrtá

pozemská záda

Netopýři zapletení v černý vlas

krupobyitím zlomem žitný klas

Co je to žovot ..........?

neštěstí jest slovo smrt

v neštěstí prožitá strast

a co je smrt....?

Uvolněné proudy

toky živých duší

co každému tvoru sluší

zápasit, když jsou slepý ,nemý ,hluší....

Už slnce vychází nad obzor

já vztávám ze sna žít na vzdor

bít se sním ,lomcovat s ornou půdou

nakonec se stát chodící zrůdou
Autor Aschley Grey, 26.02.2009
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí