Od pravěků vládne světu síla...

Od pravěků vládne světu síla...

Anotace: ...

Od pravěků vládne světu síla,
táhlý motor tlačí kola vpřed.
Síně tradic,historická díla,
milióny bitev,král,chudoba střet.

Odjakživa platí rány bičem
a s ním barví kůži do ruda.
každý rád by jen odemkl klíčem
bránu světel,tulák,pobuda.

Odpradávna točí zemi víra,
mnohý národ liší kdo byl,kde.
V jednom poli na tisíc zrn zmírá,
vždy tak bylo,nadál bude,je.

Ty mé děvče nezakrývej líce,
ať si může slunce pohledět.
Hejno očí neotráví lžíce.
Smí se o tvé kráse dovědět,

neboť síla,která v tvářích zpívá,
umí žárem srdce rozpálit.
Kdo tajemství pod plenou si skrývá,
kdekoho si zvykne ošálit.
Autor Zdenek, 26.02.2009
Přečteno 213x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, NikitaNikaT., Markéta Hl., Human Shadow, fab four, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí