Ve stínu špíny

Ve stínu špíny

Anotace: ..víš, i přesto mi na tobě záleží..

Bez velkejch průtahů,
s krví na rukou
a tygřím okem v kapse,
skočila jsi do stínu špíny.

Všechny záchranné ruce
jsou momentálně zaneprázdněny
a ty mé ignoruješ.

Ve skelných očích máš
poslední paprsek tvého slunce
a pod nimi velké bouřkové mraky.
(A u nosu zaschlou krev- duhu?)

Zrychlená bloudíš městem.
Nevinná jako špinavej sníh
zneuctěn psí potřebou.

PS: Tak co dneska?
Píchneš nebo šňupneš?
Autor Vision of me, 26.02.2009
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: zena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí