Vážím si pomoci

Vážím si pomoci

Anotace: ...

Dal jsi do mě všechnu sílu,
dal jsi mi jí od sebe.
Já ti za to nedám vynu,
jen to bylo moc milé.

Chci ti říct,že si tě vážím,
že tě ztratit nehodlám.
Proto se už tolik snažím,
ať to všechno urovnám.

Nechci ti už ubližovat,
nechci už tě trápit dál.
Proto já teď znova říkám,
že tě hodně ráda mám.

Vážím si co pro mě děláš,
vážím si tvé ochoty.
Teď už se chci otevřít,
a přestat se bát samoty!!
Autor ThiNuShK4, 26.02.2009
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Helena Buchtová, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí