Frazeologická floskuláda

Frazeologická floskuláda

Anotace: Dokumentuje pokles jazyka českého (nekritizuje, pouze poukazuje na fakt)

Děkujeme za vaší návštěvu,
vesele nás obtěžujte a přijďte zas.
V krátkodobém časovém horizontu
si na vás počkám ,jak husa na svůj klas.

Kritika je konstruktivní!
Mladá tvorba je naivní!
Řešení problému je objektivní!
Zakázka je solidní!

Tak rozetněme náš gordický uzel,
který byl pro nás danajským darem.
Jednat falešně a nebo férově?!
Mám na mysli, že to je pro nás jablečným svárem.

Kritizovat je neetické!
Tvořit v mladí je patetické!
Řešit problém je utopické!
Zakazovat je pragmatické!

Ve své podstatě jsem optimista,
nicméně jsem cholerik.
Jsem neuvěřitelně sofistikovaně transparentní
A přitom hebký na dotyk.

Kritik je dogmatický!
Stvořitel je prozaický!
Problematik je chaotický!
Zákazník je specifický!

Užijte si svého času,
než se Vám přesypou hodiny.
Podle 9 z 10 gastroenterologistů
je polévka základ rodiny!
Autor Bárty, 26.02.2009
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí