Tanečnice

Tanečnice

Anotace: Každý asi pochopí sám

Tanečnice

Zatančit a odejít
Posměch občas slýchat,
Nikomu nic neslíbit
Jen se klidně hýbat.

Zasypou tě květinami
Slibovali slávu
Teď brečíš nad vzpomínkami
Popel sypou na tvou hlavu

Zavřela jsi život svůj
Teď jsi v jejich moci
Musíš zůstat stůj co stůj
A tancovat v noci.

Zaplatí ti užijí si
Necítí však to co ty
Teď už jsi jen kdosi
Hvězda večera jsi ty

Slávu teď mít už netoužíš
Čekáš marně odpuštění
V noci se strachy probouzíš
Tohle je to tvé vězení.
Autor Pidulinka, 27.02.2009
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí