Nový začátek?

Nový začátek?

Konečně nový čas nadešel a
trpký smutek už od nás odešel.
Už i z mraků vysvítá slunce,
mámy žáby hledají své pulce.
A na písečku holčička
už nemá mokrá očička.
Mokré oči od slz utrpení,
proč pro ní nikdo neměl pochopení?
Te'd už je to jiné,lepší.
Celý svět se jenom smějě,
nikdo už nemyslí na Pompeje.
Lidé se snaží si navzájem pomoci,
nechtějí,aby z nich byly ubozí otroci.
Otroci svévlastní krutosti a falše,
už nemusí ze zoufalství končit život na břehu Malše.
Prtozatím...
Autor Evžen Evžének, 27.02.2009
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaujimava basnicka,chcelo by to ale este trosku popracovat :)

05.03.2009 19:03:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí