Tančírnou pomalých tání...

Tančírnou pomalých tání...

Anotace: ...

prochází kameník
s kulty víry
za svými ideály
bílých míst
na mapách
které nelze zmapovat
kolem voní vzduch
oproštěn od patentů učenosti
a cestou se baví
četbou kamení....

zvláštní tvorové...

oblečení
v šatech času
hlubin věků
ozdobení spirálami
jako křivky sovích očí
co hledí do obzoru
a čekají
na prosvítající paprsky
magických okamžiků slunovratu....

až zšedlá krajina
odhalí svou skutečnou tvář
ve hře světel
divadelního představení
nehybných společníků..

šeptající
dámy a pánové
kterým uvnitř tepe
kamenné srdce
se skrytou energií...

pro všechny vyvolené...
Autor enigman, 27.02.2009
Přečteno 314x
Tipy 34
Poslední tipující: Helena Sládková, Holis, zlomeny srdce, Triffid Kolbe, Korelace, Norma, Verena, fab four, sophia92, voedor, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

do prostoru zavěšená pavučina sdělení
nádhera...

27.02.2009 21:39:00 | Verena

pre mňa mimoriadne... ST

27.02.2009 20:38:00 | sophia92

jj, lehké fantastično:-)

27.02.2009 17:18:00 | maena

Hodně velký prostor pro fantazii...díky!

27.02.2009 13:47:00 | Dota Slunská

...kameny, ráda je hladím a říkám si, co všechno by mohly vyprávět...:-)

27.02.2009 12:06:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí