Panenka

Panenka

Anotace: všechny panenky nemájí úsměv na rtech...

Stopy ve sněhu začínají
za plotem města hříchu
Křídla můr ožívají
souhvězdí nepozná
Kráčí si potichu
od úlu osamělých
Stín není obluda zlá
říká si bez strachu

jedna z bran nebeských
právě se otevřela
mezi vločky ve vzduchu
postava vyletěla

Štěstí největší prožívá
nahotou trpěla
Brzy zima jí polapí
domů už odplouvá
Anděl zády se otočí
ale se slzou pochopí...
Leží tam panenka ledová
tam stopy ve sněhu končí
Autor Shimy, 27.02.2009
Přečteno 256x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí