Lurdy

Lurdy

Anotace: ,,,

Otče náš,jenž jsi na nebesích,
lásko má,co bloudíš v lesích,
poznej jméno mé
i když má špatný renomé

Otče náš,jenž jsi na nebesích,
proč noc co noc mě tady děsí
představa že jsi
tam někde v blankytu
čumíš mi do bytu.

Kde máš to království
v němž není pokušení?
Já zatím s všemi
jsem ve při
ti vepři nevěří
v lásku a odpuštění
v tom bídným světě

A co zjevilo se
Bernadettě?
kdysi,kdesi
vzala už mlha
v Lurdských lesích.
Autor zenge, 27.02.2009
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: gentoo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí