statky

statky

Anotace: ,,

To kvůli hmotnejm statkům
svědomí je černý
sny a předsevzetí
se válej vedle sběrny

To kvůli hmotnejm statkům
a strachu z nedostatků
na burzách černejm pátkům
složenkám,nedoplatkům
lezeme druhejm k zadkům

To kvůli hmotnejm statkům
v nechuti chutí plujem
a někdy na oplátku
samy ty zadky nastavujem

To kvůli hmotnejm statkům
a rozmachaným našim spratkům
chytneme občas průjem.
Autor zenge, 27.02.2009
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Verena, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já kvůli statkům hmotným
stanu se negramotným
pak poslancem se stanu
a už krást nepřestanu...

28.02.2009 19:30:00 | Mario de Janiero

naprosto NAPROSTO***podpis

27.02.2009 16:35:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí