Co teď?

Co teď?

Anotace: myslete si co chcete

nestalo se toho mnoho

to fakt ne

však stačilo to

to ono

že k čemu?

k čemu stačilo to?

vždyť spadlo slunce

copak nevidíte?

vše je smutné

a vy se tu veselíte

dle vás nic nestalo se

ale co když ano?

co když pletete se?

co když svět hoří

vše temné je

a nic není...

chce se mi řvát a křičet

nic není!!!

nikde

ani tam ne

žádná barva

žadný jas

nic prostě

děje se to zas a zas

a vy jdete dál

jedno vám to

proč starat se že?

proč trápit se

a mučit

jedno každému

každé

mě netýká se

ten požár

ta zkáza

tohle celé bla

běžte doprdele.

co teď
a co potom?

to vážně vidím sama?
Autor Discordia, 27.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Verena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí