Osud

Osud

Anotace: Básničku jsem napsala v nemocnici.

Haló osude poslyš
hele naproti mi pospiš
haló život se nám krátí
hele rychle než se ztratí.

Haló osude najdi lásku
hele všechno beru v sázku
haló život se nám krátí
hele rychle ať se zvrátí.

Haló nechci spát v nářku
hele nehraji si na samotářku
haló osude ty přece nespíš
hele kdy už něco ztropíš?
Autor Joyo, 27.02.2009
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hihi:-)

27.02.2009 17:32:00 | maena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí