Hvězda

Hvězda

Anotace: Napsáno jen pro jednoho člověka.Pro člověka,který mě má tak rád.Po této básní snad pochopíš,že tě mám taky jenom rád.

Hvězda spadla z oblohy.
Zůstala v mé dlani.
Rozzářila se.
Svou září mě oslepila.

Záře silná!
Z noci se stává den.
Pak jako by ztratila svou sílu.
Mizí den,padám hluboko do noci

Tisknu jí v ruce,
tiše šeptám svoje přání.
Nepohasínej!
Hvězdo musíš přece zářit!

Napřahuji ruce k obloze!
Zvedám ji!
Pouštím ji!

Čekám se zatajeným dechem.
Hvězda opět letí!

Usadila se tam na obloze.
Splnila mi mé přání.
Z noci je zase den,ale v noci
září jako plamen pravý.
Zamilovaným cestu ukazuje.
Autor raconteur, 27.02.2009
Přečteno 281x
Tipy 10
Poslední tipující: deep inside, bez nápadu na přezdívku..., Meriel, lucajda89, floreciente, kikis, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyjádření.

28.02.2009 10:58:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí