Životní svíce

Životní svíce

Plavu na vlnách tepových frekvencí,
nevzdám se smyšlených tendencí,
tak zhasněte všechno kolem.
Chci být jen s tmou a splynout s okolím,
potom vám možná rozsvítit dovolím.

Plamen té svíčky, jenž dávno uhasla,
s nápadem elektřiny - s výpadky paměti,
plačící vosk tvarujíc jeden z osudů.
Nemůžu dýchat - hází mě do sudu,
do sudu s vůní omamnou, kde životy lidí nevadnou.

Třesouc se ruce, vrásčitý obličej,
uhasínající svíčka v tmu se mění,
vzpomínky vrací se jen - ve věčném snění.
Přítomnost vyprchává, voskové cesty zanechávají stopy,
vracejíc se do krásné naší doby.

Nestíhám ukládat si všechny prožitky,
přála bych si jednou znovu prožít všechny zážitky.
Udělat všechno jinak, ne tak, jako teď,
- to třeba byl by krásnější svět.
"Netuším,tak už jej zhasněte, ať jej nevidím." /realitu/

- (ať vidím jen přátel sny)
*TMA*
Autor padající do neznáma, 27.02.2009
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenullinka, jedam, enigman, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy chce člověk nevidět, neslyšet... ale každý je za tytoc smysl velmi vděčný a rád... že je má.

27.02.2009 23:59:00 | NikitaNikaT.

krasa...

27.02.2009 20:58:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí