Motýli na střeše

Motýli na střeše

Anotace: a tak vzlétli motýli a ztěžká křídla lapila hvězdný prach do svých per ...

Mlčky pozorují svět

mhouří do slunce laskavá tykadla
nic není tu a nic není tam

svobodu závidí jim tak tiše

zvedají ztěžklá křídla
pohledy prázdný vrhají stíny všedních dnů

chtějí vzlétnout

pohledem letmo zavadí o plechovou římsu

krůpěje strnulých rán
smyslně halí jejich rozpálená těla

strmý pád
brzdná dráha světelných let

pád do neznáma

křídla zlámaná vznešeně nesou

bodá v zádech nůž
pálí sladká slovíčka

setřít vzpomínky z tykadel
vrací se zpět

mlčky sedí a pozorují svět
motýli na střeše.
Autor Paulette, 27.02.2009
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lilly Lightová, kikis
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky

03.03.2009 10:02:00 | Paulette

Vítej mezi modrásky :)
Na rozjezd je to pěkné! Dávám Ti tip ;)

02.03.2009 21:42:00 | Lilly Lightová

tip za téma a vítej:o)

28.02.2009 17:20:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí