Lenost hadr

Lenost hadr

Anotace: ne, nenuťte mne, už nemůžu...úff.. :)

Je po worku
a nevím co bych,
zda na pivko na korku
či dát si oddych.

Vařenej mozek z toho pnutí,
nechce se mi nic
a přitom mám sto chutí
vyrazit do ulic..
..polovit holky,
rozjet zábavu,
trochu se zlejt
a vyčistit si hlavu,
vytáhnout sítě
a prozkoumat úlovek,
zda není to dítě,
pak prožít středověk!

..no možná příště,
teď mám práce moře,
přisát se jak klíště
na mé Božské lože!

úúúúááááá.... :)
Autor Mystique, 27.02.2009
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí