hop hop hop

hop hop hop

Anotace: hop hop hop.. a je z toho hip hop:D

hop sem...hop tam
všude kam se podívám...
tíží mě to ticho..
má ztracená pýcho...
člověk chce pořád jen snít..
tak kdy má potom bdít??
asi nikdy..co když je lepší zůstat dítětem
a mít moc nad celým tím světem

Chybí tu čas...ten mrtvý čas
všechno je to v nás...
a já ptám se zas..
nač ten žas?
zkrátka nad tím žasnu
a budu žasnout...dokud nevyhasnu!
Autor arrow, 27.02.2009
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí