STRESSED-DESSERTS

STRESSED-DESSERTS

Anotace: stressed-desserts

hodiny tikají...
otočím se a podívám se za sebe
lampičky osvíceného města...tam blikají
a nad nimi se tyčí tmavočerné nebe
pohlednu ještě o něco dál
tam kniha s názvem: "Zítra bude líp"
co bude dál?
...z mého nitra..přijde i král
pomalu a potichu,jako to králové dělají,
vždy,když v prostém životě něco hledají.
jsou tu...a jsou tu potají.
přesto,že jsme tu,a jsme čistí..
nemůžeme si být nikdy jistí.
STRESSED-DESSERTS
Autor arrow, 28.02.2009
Přečteno 236x
Tipy 1
Poslední tipující: LaBiL
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí