Bakterie

Bakterie

Anotace: Všem přeji zdravíčko a v duši sluníčko ... (i venku) :)

Bakterie útočí a to velmi,
v zesláblém těle boj je marný.
Ty stálá návštěvo v mém těle,
sžíráš mě jak kyselina a to směle.

Nyní se přidají další a další,
sice snad na dobu podstatně kratší,
i tak to na "užrání" zase stačí,
ruku v ruce celým tělem tvrdě kráčí.

Bakterie, povýšila jsi, nejsi host,
jsi u mě jako doma a toho já mám dost,
nikdo Tě nezval, nikdo Tě tu nechce,
pokusila jsem se utopit Tě v řece...

...nepovedlo se a stále tu bydlíš,
prokousáváš se tělem, orgány hyzdíš.
Chtěla bych Tě vyhnat, ale nedáš se,
k bolestem mě přivádíš zas a zase...
Autor toužím.jít.dál, 28.02.2009
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, LucQa, Petbab, Andělskými perutěmi chráněna, Květka Š., Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uzdravíš se a to jistě
i když se teď nemoc drží jako klíště.
Zítra Ti už lépe bude
však víš sama.

Přeji Ti víc síly.

01.03.2009 13:03:00 | Paulín

Přeju ti hodně štěstí a hlavně sil, zlatí. Musíš se držet, jsi silná!

28.02.2009 11:16:00 | Andělskými perutěmi chráněna

Každá nemoc je potvora,jednu takovou příšeru znám.
Musíme se holka držet...
A myslet jen na to pěkný.

28.02.2009 11:07:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí