Touha, realita, sen ...

Touha, realita, sen ...

Anotace: Ať splní se vám každičký krásný sen - vaši tvář ať může zdobit úsměv jen - to si přeji moc - vaše radost je dnem a odchází temná noc ...

Chceš vidět duhu plnou barev?
Chceš cítit teplo slunečních paprsků?
Chceš poznat radost a úsměv na tváři?
Chceš plout po řece láskyplných odlesků?

...Ano, chci...

Barevná duha není, je jen černá?
Paprsky nehřejí, ledová náruč Tě objímá?
Místo radosti smutek a pláč na tváři?
Jen řeka krutosti se o Tebe zajímá?

...Ano, bohužel...

Zavřeš oči a sníš svůj sen duhový.
Sluníčko hřeje, teplá náruč je tu pro Tebe.
Ústa se smějí, radost se rozlévá v těle.
V řece lásky stoupáš do ráje, do nebe.

...Nechci otevřít oči...
Autor toužím.jít.dál, 28.02.2009
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: ewon, floreciente, Paulín, WAYWARD, LucQa, nejsembásník, Petbab, Andělskými perutěmi chráněna, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny se jednou splní
a pak bude vše krásné.
Přeji...

01.03.2009 13:07:00 | Paulín

není však možné jenom snít,
je čas se ze sna probudit
a začít taky trochu žít,
sněženky na stůl postavit,
duši svou slunci otevřít,
rozhodnout, kterou cestou jít.

28.02.2009 14:53:00 | nejsembásník

Snít se může,snění je někdy krásné,ale skutečnost by taky měla být krásná,aspoň trochu...
Ať se trošičku líp daří,moc přeji.

28.02.2009 11:01:00 | Květka Š.

Otevři je,ať spatříš krásy světa... A bojuj... Přijde den,kdy obrátí se vše v lepší...Věř.

28.02.2009 10:46:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí