jen tak

jen tak

Anotace: ..

Kule

Kulí si hlavu proženu
pro ženu
pro jedno srdce malicherný
ze dnů mi zbydou noci černý

Rak

Pod šutráky
v břehu řeky
bydlí starý rak
oblíká si manžestráky
v pravý kapse nosí prak
s ním pak střílí
po prevítech co mu špiní řeku
ani ne tak po zvířatech
jako po člověku.

Hřích

Na hrázích tří
českých řek
o hřích jsem si
krásce řekl
v mracích zrovna
bouřka hřmí
když v náručí mi třímá
já jsem Bóřa ze Srní
a vona je prej z Říma.

Priorita

Navzdory krizy
zůstávám easy
protože vlastním
zlato ryzí
zkus hádat jseš to ty!
má Máňa ze Lhoty

Foto

Nazí v mlází
čtyři vrazi
natřeli se kolomazí
držky,huby čili líce
jdou se fotit na průkazy
klubu přátel šibenice

Na gyndě

Odložte si,sedněte si,roztáhněte
představte si jak na lesy
ozvěna se cimrou mete
jako vrata od stodoly
to půjde hned do řečí
od Kačerova do Podolí
je tahle jasně největší.
Autor zenge, 28.02.2009
Přečteno 280x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, Gabriel - Sinóda, 5thelement, Spadlá z nebe, raďo, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST - Samé tipy!

28.02.2009 19:22:00 | Mario de Janiero

Bezva!:-)

28.02.2009 13:40:00 | 5thelement

Úsměvné ;)

28.02.2009 11:06:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí