Jen tak si brnkám

Jen tak si brnkám

Anotace: ...

Sbírka: Ohlasy písní různých

Jen tak si brnkám
a poslouchám
bicí kdesi u žaludku.
Zmocněná
kouzlem strun
přemýšlím.

Nad chybami, kterých jsem se vyvarovala,
i když to třeba chyby být nemusely...

Jen tak si brnkám
a poslouchám
bláznivé kosy.
Ve smokingu
nečekali
na večerní soiré.

A začli hrát...
Tydlidá.

Jen tak si brnkám
a zkouším
s nimi ladit.
Zatím to je skoro
jako Pavlova
houslová trhačka uší.

Přemýšlím,
jestli ti kosi
taky slyší ultrazvuk.

Vrz. Vrz.

Brnk. Brnk.

Tydlidá.

Jen tak si brnkám
a trémoluju slova.
Na hmatníku si kontroluji tep.

Slyším ho.

Tydlidá.
Autor voedor, 28.02.2009
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drnky strunky...

02.03.2009 08:59:00 | enigman

:o)

01.03.2009 19:08:00 | NikitaNikaT.

hodně dobrý brnkání

28.02.2009 23:27:00 | Layla.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí