variace na dnešní téma

variace na dnešní téma

Anotace: ...no to víte,ty životní lásky:)

sfoukněte prach z černých desek
a opevněte svoje těla
ti kterým ještě nezkameněla

budu tančit
polynéský tanec dlouhých zimních večerů
a vůně zpocených slabin
možná příhodně načechrá atmosféru

- ať pustí do éteru
(z těch černých desek)
velmi slabě
svěcení jara
a až bude umírat hlavní hrdinka
klidně vám předvedu
že to umím taky
(stejně dobře a tragicky jako ona)-

sfoukněte prach z černých desek
a opevněte svoje těla

budu tančit
s červenými nehty a páskou přes oko
slow-fox
a pot bude mimořádně studený
pro tu chvíli

ať pak vedle kříže jana palacha
udělají ještě jeden pro mě:
že jsem se taky upálila
ne protest
aby tenhle den nikdy neskončil
(i když je takový neveselý)

sfoukněte prach z černých desek

-
(chtěla bych na závěr
-aby to bylo hezky patetické-
připít
na pana hraběho, lásku, melancholii
a jiné utopie mládí)
Autor mjh, 28.02.2009
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Franti, adida, fialová, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach

29.03.2009 11:06:00 | Franti

Joo!! Na pana Hraběte (hraběho, hrábě.. jeee, já to neumím skloňovat..) !!

03.03.2009 19:55:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí