(zatím název žádný)

(zatím název žádný)

Anotace: balada o praze ve dvě hodiny ráno (nebo někdy kolem té doby)

lehnu si
na kočičí hlavy chladivého dláždění
a přetáhnu si deku po bradu

to červené nebe...
mě děsí
a sochy z Karlova mostu se proměnily v kostlivce a běsy

to proto, že to červené nebe...
přivolalo z uliček strach
a prach
zpod dlažebních kostech mě začíná pálit do lopatek

schovám se
u Panny Marie pod řetězem
lehnu si do rohu kostelního dvora
a břečťan ze zdí si přetáhnu až po bradu...
Autor mjh, 28.02.2009
Přečteno 407x
Tipy 11
Poslední tipující: adida, fialová, Fish, Kyle, 6thSun, Mademoiselle Drea, Zpátky
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá .)

01.03.2009 11:04:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí