Kdo jsme?

Kdo jsme?

Anotace: ///GENERACE ŠPÍNY, GENERACE HŘÍCHU///

Nejsme děti a nejsme ani dospělý
tak kdo jsme a kam vlastně jdeme
vrháme se od postele k posteli
a život se nám ustavičně směje

času máme tři písečné duny
a strach ze stáří nám oblizuje kotníky
svá zklamání měříme rovnou na tuny
a hřejeme se vášnivými dotyky

nikdo nás neposlouchá, tak řveme od ticha
a hrajem si na drsný podrazáky
každá růže léty usychá
mladé chyby už nevrátíme zpátky

tak kdo jsme a kam vlastně jdeme
/mládí bez rozumu
/stáří bez naděje ... ?

co se s námi děje?
kam jdeme? a co chceme?
Autor barking bitch, 28.02.2009
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Fade_to_black
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí