Ovečky

Ovečky

Anotace: ...

N eumí žít
E moce nudné
N esměle jít
A všecho cudné
V rozená konvence
I luze štěstí
D rsná demence
I děti drtí
M oc stáda ...

Nenávidím
nudné lidi
co každého
rychle třídí
Nenávidím
stádo blbců
co z dětí chtěj
rasu hlupců

Nenávist
je blbá vlastnost
nedělá mi
žádnou radost
ale i tak nenávidím
stádo ovcí
co tu vidím.
Kdyby tu byl
jejich svět
Můžeme jen
zabečet
Nenech se stádem
udupat
K ovečkám nechtěj
se znát.
Lepší podříznout
pár ovcí včas
než aby bečel
každý z nás
Autor Melfëa, 28.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí