Pro toho "tam nahoře"

Pro toho "tam nahoře"

Anotace: Prosím

Prosím nauč mě,
jak se lítá,
prosím nedopusť
ať jsem zase bita.

Dovol mi se vznést,
dej mi prosím někoho,
kdo mi pomůže životní břímě nést,
někoho kdo mi při první bouři
neukáže záda,
někoho, po kom mý srdce touží
a koho budu mít víc než ráda.

Nech nás držet se za ruku
a letět vzhůru
nech za denního světla rozplynout minulost,
tu noční můru.

A TY mi konečně obejmi dlaně
a připrav se na dlouhý let
pojď opustit přítomnost
a obletět se mnou svět.
Autor Květa, 10.10.2005
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju ti, ať to klapne (= Měj se

10.10.2005 16:06:00 | Ahimsa

Nádherná modlitba!

10.10.2005 14:10:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí