Všednost

Všednost

Anotace: to sem napsala si tak v 15...dneska bych to vyjádřila asi jinak, ale tohle je prostě ono, pocit toho dne

Jsem sama a užívam si ticho,
to ticho které tak potřebu.
Ale co je tam venku,
copak nemám klid nachvilenku?

Vím co je tam....
je tam peklo, zloba, závis, strach,
je tam všechno co už nechci znát!
Raději jsme uzavřená mezi čtyřmi stěnami,
čekám na smilování....

Čekám kdy to všechno skončí,
abych mohla vyjít bez sklopených očí.
Proč jsou jen lidi tak zlí??
Copak ani netučí co je to hřích??

Jdeš ulicí a dívají se na tebe jak na kus hadru,
srážejí tě pohledem
Ty se jen díváš...tak co?
Oplatíš jim to jen??

Vždyť dnešní svět je hrozný a tobě zůstane říct jen prosím, prosím už NE!
Autor mape, 28.02.2009
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí